Restaurant
16008
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16008,page-parent,page-child,parent-pageid-15959,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Restaurant

In Taverne de Grenssteen kunt u terecht voor een hapje en een drankje, een stukje Limburgse vlaai, ontbijt, lunch of een (à la carte) diner. Het restaurant bestaat uit twee zalen: de jeneverstokerij en het douanedepot, waar een deel van de smokkelhistorie op het Drielandenpunt is terug te vinden.

 

De seizoensgebonden menukaart varieert van verschillende regionale en bourgondische gerechten zoals, soepen, salades, rustieke stokbroden, kindergerechten tot hoofdgerechten en desserts. Daarnaast kunt u altijd genieten van verschillende regionale bieren van zowel de fles als van de tap, zoals ons eigen bier ’t Paolke!

 

Daarnaast zijn er verschillende arrangementen te reserveren bij Taverne de Grenssteen:

Openingstijden

Het restaurant op het Drielandenpunt, genaamd Taverne de Grenssteen, is alle dagen in het jaar geopend (m.u.v. carnavalsmaandag).

 

Taverne de Grenssteen is een dagzaak. Wij zijn dagelijks geopend van 10 tot 17/18 uur.

Highest Tea

Genieten van hartige en zoete (Limburgse) lekkernijen.
Een echt hoogtepunt met, naast de vele theesoorten en een glaasje jus d’orange, ook de keuze uit verse muntthee, Huski chocolate, koffies en zelfs speciale cappuccino’s zoals de Crazy Caramel en de Cinnamon Kiss!

 

Alléén op het hoogste punt van Nederland!

 

 

€ 25,95 p.p.

 

Op reservering (min. 2 dgn van tevoren) tussen 10-17 uur.

Highest Beer

In Taverne de Grenssteen zijn er maar liefst zeven bieren op de tap te verkrijgen. Daarnaast nog enkele tientallen speciaal bieren op fles.
Kunt u niet kiezen? Kies dan voor dit bierproeverijtje bestaande uit 3 proefglaasjes van 15 cl. met ons eigen biertje ’t Paolke, het seizoensbier en de Gerardus Tripel van de tap!

Extra lekker met bitterballen, breekbrood camembert of een kaasplank met kaasjes uit de omliggende landen.


€ 11 p.p.

 

Reserveren is niet noodzakelijk.

Picknick

Deze picknick is completer dan compleet met een grasveldspel, picknickdeken, Drielandenpunt-plattegrond en bosbingo voor de kids ! O, en hadden we het al gehad over de lunch zelf bestaande uit allemaal heerlijke sjnuutserijen? Deze picknick spat uit elkaar van plezier!

 

Komt u met het hele gezin picknicken dan wacht er nog een extra verrassing op vier wielen!

 

Kinderen € 14 p.p.
Volwassenen € 17 p.p.

 

Op reservering (min. 2 dgn van tevoren) tussen 10-17 uur.

Kijk hier voor meer informatie.

Wandelarrangement

Lekker kwekken en benen strekken!
Begin de dag goed met een stuk Limburgse vlaai met verse slagroom en een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee. Vervolgens een lekker stukje wandelen door de bossen rondom het Drielandenpunt met prachtige vergezichten. Daarna een welverdiende lunch in de vorm van de dare to share! Tot slot een smakelijk streekcadeautje voor thuis.

 


€ 26,50 p.p.

 

Op reservering van maandag t/m vrijdag (buiten vakantieperiodes) met aanvang tussen 10-13 uur.
Kijk hier voor meer informatie.

Zakelijk & feestelijk 3

Wilt u ’s avonds komen dineren of genieten van een van de vele buffetten die wij aanbieden, dan is het mogelijk de Taverne te reserveren.

Wij raden u aan tijdig contact met ons op te nemen, zodat wij uw avond compleet kunnen maken.

Lunch- en ontbijt(buffet)

Bezoekt u ons met een groep van 25 personen of meer? Neem dan eens een kijkje bij ons uitgebreide aanbod voor een luxe ontbijt of een unieke lunch.

 

Mogelijk met reservering en vanaf 25 personen.

Buffet, barbecue & diner

Met groepen van 25 tot 250 personen kunt u genieten van een van onze bourgondische buffetten, barbecues of een diner.

 

Lees hierover meer op onze pagina over culinaire mogelijkheden.

À la carte menukaart

Neem vooraf aan uw bezoek alvast een kijkje in onze menukaart. De menukaart ter plaatse kan anders uitzien dan hier aangegeven i.v.m. het seizoen van dat moment. Onze menukaart wisselt ongeveer twee keer per jaar.