Zaterdag 16 november 2019: Wilddiner
18617
post-template-default,single,single-post,postid-18617,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Zaterdag 16 november 2019: Wilddiner

Zaterdag 16 november 2019: Wilddiner

Het wilddiner van 16 november 2019 is geheel uitverkocht !
Er zijn dan ook GEEN reserveringen meer mogelijk !

Wij houden u op de hoogte van een volgende editie.

 

De meest geschikte locatie voor een overheerlijk wilddiner, midden in de Nederlandse, Belgische en Duitse bossen.
Op zaterdag 16 november 2019 vindt er dan ook een wilddiner plaats op het Drielandenpunt!
Taverne de Grenssteen gooit haar deuren eenmalig in de avond open voor dit smakelijke gebeuren!

Het volgende drie-of vier gangen wilddiner staat voor u klaar:

A M U S E
Verrassing van de chef !

V O O R G E R E C H T E N
Reepate met pistache en rode uiencompote met een winterse salade met spekjes
Gerookte eendenborst met vijgen en dadels gevuld met geitenkaas, pijnboompitjes en balsamico crème
Wildzwijn coppa met tartaar van wintergroenten besprenkeld met citrus vinaigrette

T U S S E N G E R E C H T
( optioneel )
Wildbouillon met kruidige shiitake

H O O F D G E R E C H T E N
Wilde eend met eendenlever, wild fond, vergeten en vertrouwde wintergroenten en chips van truffel aardappel
Hertenhaas met een zoete sjalot-portsaus, champignon Duxelles vergezeld van witlof en schorseneren
Houtduif met gekonfijte bout in ganzenvet, frisse mangochutney en Hollandse spruiten met spek

N A G E R E C H T E N
Hangop met vijgensaus
Kaasplankje met exclusieve kazen, notenbrood, druiven, walnoten en stroop
Malaga ijs met chocoladesaus, knapperige kletskop en advocaat-slagroom

Kosten 3 gangen diner: € 37,50
Kosten 4 gangen diner: € 42,50

Bij het diner worden bijpassende wijnen geschonken. Deze zijn per glas te bestellen.
Ook zijn bijpassende bieren en overige dranken te bestellen.

Binnenkomst is tussen 18.00 en 19.00 uur.
Reserveren is noodzakelijk, net zoals het doorgeven van een menukeuze.
De keuze voor wel of geen tussengerecht kunt u op de avond zelf maken.

Vol is helaas vol, dus wees op tijd om zeker te zijn van een smakelijke avond!
Reserveren kan via info@drielandenpunt.nl (de reservering is pas definitief bij bevestiging hiervan).
Circa één week voorafgaand wordt er contact met u opgenomen voor het doorgeven van een menukeuze.

Graag tot 16 november bij Taverne de Grenssteen!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.