Labyrint
16004
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16004,page-parent,page-child,parent-pageid-15959,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Labyrint

Ontdek het grootste en spannendste labyrint van Nederland. Al dolend de weg zoeken naar het middelpunt. Maar pas op voor de spontaan spuitende watermuren!

 

Naast het unieke entreegebouw met een dak in de vorm van een gigantische vlinder, is een waterspeelplein met tientallen fonteinen. Dit is prachtig om naar te kijken, maar nog veel leuker om doorheen te lopen en mee te spelen!

Souvenirwinkel

In 2013 is er een nieuw gebouw geplaatst dat dient als entree van het labyrint en souvenirwinkel. Het dak van dit gebouw heeft de vorm van een vlinder en is beplant met gekleurde plantjes om de vlinder extra vrolijk aan te kleden.

 

Entreeprijzen

Volwassenen: € 6,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 5 p.p.
65 plussers: € 5 p.p.

 

Bij schoolreisjes geldt dat per 10 kinderen, 1 begeleider gratis mee naar binnen mag.

 

Tickets koopt u direct bij de kassa/ingang. Wel zo gemakkelijk!
Toch liever een ticket vooraf? Ga dan naar onze ticketshop.

 

drielandenpunt-labyrint-van-boven

In de winkel kunt u niet alleen terecht voor leuke hebbedingetjes, maar ook voor streekproducten, ansichtkaarten, leuke cadeauverpakkingen en ijsjes. Daarnaast dient deze winkel als een VVV-servicepunt, wat betekend dat u hier terecht kunt voor algemene informatie over de omgeving, toeristische boeken en folders, kaarten en gidsen.

 

Bezoekt u ons met een groep? Dan is het ook mogelijk om een gepersonaliseerd en met de hand gegraveerd souvenir voor alle groepsleden of enkel voor de winnaar(s) van uw groep via ons te bestellen als aandenken aan deze bijzondere dag.

 

Ook zijn er in de winkel verschillende speurtochten te koop voor een extra avontuur buiten het Labyrint, namelijk in het bos rondom het Drielandenpunt. Zo is er de ‘In het spoor van de Smokkelaar’ (€2 per kind, circa 60 minuten) en ‘Het geheim van de oude Douanier’ (€5 per gezin, circa 120 minuten).

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10 tot 18 uur (ingang sluit om 17 uur).

 

Ook honden zijn, mits aangelijnd, welkom in het labyrint.

Kinderfeestjes

Op het Drielandenpunt is veel te beleven voor kinderen. Zo is er naast het spannende Labyrint ook een grote speeltuin. Daarnaast bieden wij een speurtocht aan genaamd “In het spoor van de Smokkelaar” waarbij de kinderen geheel zelfstandig a.d.h.v. een paar aanwijzingen en een stapeltje oude foto’s de geheime route van de oude smokkelaars dienen te ontdekken en de code van de schatkist moeten proberen te achterhalen.
Daarnaast bieden wij ook de speurtocht ‘Het geheim van de oude douanier’ aan. Aan de hand van een aantal ansichtkaarten dienen de Nederlandse landgrenzen veilig gesteld te worden.
Alle informatie over deze speurtochten vindt u op onze speurtochtenpagina.

 

Vervolgens kunt u voor een ijsje of frietjes terecht bij de frituur (gelegen naast de speeltuin) of voor een kindermenu of pannenkoek in Taverne de Grenssteen.

 

Tot slot bieden wij ook een kinderfeestje-totaal-pakket aan. Een middagvullend programma met alles erop en eraan!

 

Dus ben jij binnenkort jarig? Vier het op het Drielandenpunt: De mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd!