Labyrint
16004
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16004,page-child,parent-pageid-15959,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Labyrint

Ontdek het grootste en spannendste labyrint van Europa! Al dolend de weg zoeken naar het middelpunt. Maar pas op voor de spontaan spuitende watermuren!

 

Naast het unieke entreegebouw met een dak in de vorm van een gigantische vlinder, is een waterspeelplein met tientallen fonteinen. Dit is prachtig om naar te kijken, maar nog veel leuker om doorheen te lopen en mee te spelen!

 

Nieuw vanaf 29 maart: AMIKEJO TURO!

De zoektocht naar het verloren vierde land. Een uniek en spannend en waargebeurd verhaal.

 

Met deze Amikejo Turo, oftewel vriendelijke toren, krijgt het labyrint een nieuw doel: het vinden
van het verloren vierde land. Een zoektocht over een verhaal dat zich hier meer dan 100 jaar geleden afspeelde.

 

Het persoonlijke paspoort dat je krijgt maakt het helemaal compleet. Dit paspoort geeft je namelijk toegang tot het vierde land en bovendien kun je door het oplossen van raadsels en het beantwoorden van vragen de verstopte geheime deur openen die een voorsprong geeft op alle andere speurders!

 

In de toren wordt het waargebeurde verhaal verteld, voor jong en oud, met een spectaculaire beamshow op een maquette en speelse draaiblokken.

 

 

Tot slot; Ook honden zijn, mits aangelijnd, welkom in het labyrint.

Souvenirwinkel

In 2013 is er een nieuw gebouw geplaatst dat dient als entree van het labyrint en souvenirwinkel. Het dak van dit gebouw heeft de vorm van een vlinder en is beplant met gekleurde plantjes om de vlinder extra vrolijk aan te kleden.

drielandenpunt-labyrint-van-boven

Informatie

Openingstijden labyrint:

 

Dagelijks geopend van 10 tot 18 uur.

De ingang sluit om 17 uur.

Deze openingstijden zijn onder voorbehoud van (weers)omstandigheden.

 

Entreeprijzen:

 

Volwassenen: € 9,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 7,50 p.p.
65 plussers: € 7,50 p.p.

 

Speciale introductieprijs vanwege de opening van Amikejo Turo:

 

Volwassenen: € 9 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 7 p.p.
65 plussers: € 7 p.p.

 

Bij schoolreisjes gelden er speciale tarieven. Neem hiervoor contact op. Daarnaast gaat er per 10 kinderen 1 begeleider gratis mee naar binnen.

 

Kom je met een groep van 20 personen of meer? Bezoek dan eens onze groepenpagina voor het Labyrint.

 

In de winkel kunt u niet alleen terecht voor leuke hebbedingetjes, maar ook voor streekproducten, ansichtkaarten, leuke cadeauverpakkingen en ijsjes. Daarnaast dient deze winkel als een VVV-servicepunt, wat betekend dat u hier terecht kunt voor algemene informatie over de omgeving, toeristische boeken en folders, kaarten en gidsen.

 

Ook zijn er in de winkel verschillende speurtochten te koop voor een extra avontuur buiten het Labyrint, namelijk in het bos rondom het Drielandenpunt. Zo is er de ‘In het spoor van de Smokkelaar’ (€2 per kind, circa 60 minuten) en ‘Het geheim van de oude Douanier’ (€5 per gezin, circa 120 minuten).

souvenirs-2

Kinderfeestjes

Op het Drielandenpunt is veel te beleven voor kinderen. Zo is er naast het spannende Labyrint ook een grote speeltuin, zijn er speurtochten voor alle leeftijden, kun je je eigen paraplu versieren en ga zo maar door.

 

Om de dag compleet te maken kun je voor een ijsje of frietjes terecht bij de frituur (gelegen naast de speeltuin) of voor een kindermenu of American pancakes in Taverne de Grenssteen.

 

Dus ben jij binnenkort jarig? Vier het op het Drielandenpunt: De mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd!

 

Kijk hier voor alle informatie over kinderfeestjes.

kinderfeest