Labyrint
16049
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16049,page-child,parent-pageid-14833,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Labyrint voor groepen

Al zoekend naar de gouden kroon die in het middelpunt van het Labyrint te vinden is, dienen er onderweg vragen beantwoord te worden waarvan de antwoorden niet zomaar op het internet te vinden zijn. Pas ondertussen op voor de spontaan spuitende watermuren!

Naast het unieke entreegebouw met een dak in de vorm van een gigantische vlinder, is een waterspeelplein aangelegd met tientallen fonteinen. Dit is prachtig om naar te kijken, leuk om doorheen te lopen en mee te spelen!

 

Speciaal voor groepen die ons bezoeken is het mogelijk om een gepersonaliseerd en met de hand gegraveerd souvenir voor alle groepsleden of enkel voor de winnaar(s) van uw groep via ons te bestellen als aandenken aan deze bijzondere dag. Vraag naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden

 

  • Een dwaaltocht door het labyrint waarbij u op zoek gaat naar het vierde land. (€ 8 p.p.)

 

Voor groepen geldt een minimum aantal van 20 personen.