Drielandenpunt | Labyrint
16004
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16004,page-parent,page-child,parent-pageid-15959,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Labyrint

Ontdek het grootste en spannendste labyrint van Nederland en nog veel meer. U tracht het groene hart te bereiken. Al dolend de weg zoeken naar het middelpunt. Maar pas op voor de spontaan spuitende watermuren!

Kinderfeestjes

Op het Drielandenpunt is veel te beleven voor kinderen. Zo is er naast het spannende labyrint ook een grote, gratis toegankelijke speeltuin. Daarnaast bieden wij een speurtocht aan genaamd “In het spoor van de Smokkelaar” waarbij de kinderen geheel zelfstandig a.d.h.v. een paar aanwijzingen en een stapeltje oude foto’s de geheime route van de oude smokkelaars dienen te ontdekken en de code van de schatkist moeten proberen te achterhalen. De kosten van deze speurtocht is € 1,- per kind.

 

Vervolgens kunt u voor een ijsje of frietjes terecht bij de frituur (gelegen naast de speeltuin) of voor een kindermenu of pannenkoek in Taverne de Grenssteen.

Entreeprijzen

Prijspeil zomer 2016

 

Volwassenen: € 5,00 p.p.

Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 4,00 p.p.
65 plussers: € 4,00 p.p.

 

Voor groepen vanaf 20 personen gelden de volgende prijzen:

Volwassenen: € 4,50 p.p.

Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 3,50 p.p.

65 plussers: € 3,50 p.p.

 

Bij schoolreisjes geldt dat per 10 kinderen, 1 begeleider gratis mee naar binnen mag.

 

U koopt uw entreeticket direct bij de kassa van het labyrint of
(van april t/m oktober) via ons online boekingssysteem.

Openingstijden

Het labyrint en bijbehorende souvenirwinkel zijn van 1 april tot 1 november dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.

 

Let op! De kassa sluit om 17:00 uur, zorg dus dat u op tijd binnen bent!
Buiten deze periode gaan het labyrint en de souvenirwinkel open bij redelijk weer in vakanties en weekenden.

Souvenirwinkel

In 2013 is er een nieuw gebouw geplaatst dat dient als entree van het labyrint en souvenirwinkel. Het dak van dit gebouw heeft de vorm van een vlinder en is beplant met gekleurde plantjes om de vlinder extra vrolijk aan te kleden.

 

480_3_vlinderdak_1200x797

 

In de winkel kunt u niet alleen terecht voor leuke hebbedingetjes, maar ook voor streekproducten, ansichtkaarten, leuke cadeauverpakkingen en ijsjes. Daarnaast dient deze winkel als een VVV-servicepunt, wat betekend dat u hier terecht kunt voor algemene informatie over de omgeving, toeristische boeken en folders, kaarten en gidsen.

 

De souvenirwinkel is van 1 april tot 1 november dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.