Highest Beer
18664
page-template-default,page,page-id-18664,page-child,parent-pageid-16047,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Highest Beer

Highest Beer

Wie heeft de grootste bierkennis, beste geur- en smaakvermogen of simpelweg het meeste geluk en gaat er met de eretitel ‘ster van de bierproeverij’ terug de berg af? 

 

Taverne en Herberg de Grenssteen schenken meer dan vijfentwintig bieren, zowel van de tap als uit de fles. Geniet stuk voor stuk van deze heerlijke biertjes, maar probeer ondertussen ook te achterhalen welk bier er in het glas zit. Kunt u ook het alcoholpercentage raden? Dan verdient u extra punten!

 

Kies voor een Limburgse of Belgische proeverij of laat u geheel verrassen door ons! De proeverijen bestaan elk drie proefglaasjes bier met bijpassende hapjes.

 

Ons eigen bier ‘t Paolke is sowieso altijd van de partij! Dit maakt het in ieder geval niet gemakkelijker, want dit bier dat speciaal voor ons gebrouwen wordt heeft een hele eigen en minder herkenbare smaak voor de mensen die hem nog niet kennen!

 

Degene die de meeste bieren correct heeft benoemt mag zichzelf de ‘ster van de bierproeverij’ noemen, krijgt een officieel certificaat en ontvangt een echt collectors item voor thuis als aandenken.

Informatie

Aantal personen: 20 – 200

 

De kosten van de Highest Beer bedragen € 22,50 p.p.

 

De duur van dit programma is
45 – 60 min

 

Tijdspad: 10 – 18 uur