Expeditie rond de top
16727
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16727,page-child,parent-pageid-16047,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Expeditie rond de top

Ga op avontuur met deze wandeling die u aan de hand van een kompas loopt met onderweg drie opdrachten en het beklimmen van de Wilhelminatoren. Een spectaculair programma voor jong én oud.

 

Bij aankomst op het Drielandenpunt zorgen onze activiteitenbegeleiders er op een originele manier voor dat uw groep in teams wordt verdeeld. De benodigde items voor onderweg worden aan de teams overhandigd en het programma kan beginnen!

 

Allereerst gaan de teams gezamenlijk naar het Labyrint om op te warmen en de basis te leggen voor een succesvol verloop van het programma! Vanuit het middelpunt van het Labyrint worden de teams één voor één op pad gestuurd. Elk team moet zelf de te lopen route zoeken met behulp van een kompas. Onderweg dienen er vragen beantwoord te worden en komt men drie activiteiten tegen. Tussen de wandeling en activiteiten door, beklimt u de Wilhelminatoren met bovenop de glazen skywalk een opdracht. 

 

De rode draad van de Expeditie rond de top is het vinden van vijf letters die het uiteindelijk mogelijk maken om de cryptex te openen.

 

Tot slot zorgen wij ervoor dat tijdens de prijsuitreiking, de leden van het winnende team, naast eeuwige roem, ook een ludiek prijsje ontvangen!

Kosten

Aantal personen: 30 – 200

 

De kosten van de Expeditie rond de top bedragen € 28,50 per persoon.

 

De duur van dit programma is

ca. 4 uur.

 

Tijdspad: 10 – 18 uur.

De drie activiteiten onderweg

  • Handboogschieten

Met pijl en boog tracht u zoveel mogelijk punten voor uw team te verzamelen. 

 

  • Grenspaal Shuffle

Welk team verplaatst de grenspaal het snelst van A naar B, door hem eerst uit elkaar te halen en in volgorde van groot naar klein weer goed in elkaar te zetten?

 

  • Wiebel Labyrint

Uiterste concentratie, evenwicht en samenwerking is vereist om de bal als eerst het middelpunt te laten bereiken!