Drielandenpunt | Labyrint
16049
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16049,page-child,parent-pageid-14833,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Labyrint voor groepen

Ontdek het grootste en spannendste labyrint van Nederland en nog veel meer met een groep van minimaal 16 personen. U tracht het groene hart te bereiken. Al dolend de weg zoeken naar het middelpunt, maar pas op voor de spontaan spuitende watermuren!

Naast het unieke entreegebouw met een dak in de vorm van een gigantische vlinder, is een waterspeelplein aangelegd met tientallen fonteinen. Dit is prachtig om naar te kijken, leuk om doorheen te lopen en mee te spelen!

 

In en rondom het labyrint kunnen voor groepen verschillende opdrachten worden verzorgd, die de zoektocht nóg spannender maken. Bijvoorbeeld het zoeken van het verborgen woord aan de hand van een kompas en het kraken van een code die de weg naar het middelpunt misschien wel gemakkelijker maakt.

Mogelijkheden

 

  • Een dwaaltocht door het labyrint op zoek naar het middelpunt. (€ 4,00 p.p.)

 

  • Dwaaltocht door het labyrint met in het middelpunt een beloning in de vorm van een glaasje Drielandenbitter. (€ 6,00 p.p.)

 

  • Dwaaltocht door het labyrint met 2 opdrachten (schatkistcode kraken en het verborgen woord zoeken) voor onderweg. (€ 7,00 p.p.)

 

  • Dwaaltocht door het labyrint met 2 opdrachten (schatkistcode kraken en het verborgen woord zoeken) voor onderweg en een glaasje Drielandenbitter in het middelpunt.
    (€ 9,00 p.p.)