Culinair genieten
16051
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16051,page-child,parent-pageid-14833,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

PROEVEN VAN HET BOURGONDISCHE LEVEN

Onderstaande culinaire mogelijkheden zijn voor gereserveerde gezelschappen. Interesse? Neem contact met ons op.

Onderstaande prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen fluctueren afhankelijk van de gekozen dag of het seizoen.

Een goede bodem is onmisbaar voor de rest van de dag. Maak een keuze uit onderstaande ontbijt en brunch mogelijkheden en wij maken het begin van uw dag onvergetelijk! Bij elk ontbijt is jus d’orange en muntwater inbegrepen.

  • Nederlands

    Rustiek brood, vers gebakken broodjes en croissants / spek met roerei / hartig en zoet beleg / bijpassende groenten

    va 17,5
  • Limburgs

    Rustiek brood en vers gebakken broodjes / spek met roerei / hartig en zoet beleg / bijpassende groenten / yoghurt / cranberry granola / vers seizoensfruit

    va 19,5
  • Internationaal

    American pancakes / spek en ei / fruit / verse slagroom

    va 19

Onderstaande lunches worden geserveerd als Dare to Share, d.w.z. op/per tafel.

  • Nederlands Driekwartiertje

    Broodjes gezond, geitenkaas en cervelaat. Koffie, thee en cappuccino inbegrepen gedurende één uur.

    va 20,50
  • Degelijk Duits

    Tijd voor de originele Drielandenpunt specialiteit: Flammkuchen 1. Drielandenpunt (spek/ui/houthakkerskaas/champignons), 2. Geitenkaas en 3. Zalm met pulletje bospaddenstoelensoep of dagsoep. Koffie en overige dranken op nacalculatie.

    va 22
  • Bourgondisch Belgisch

    Bourgondischer wordt het niet! Een tafel vol met allemaal lekkers uit de regio. Luikse ballen in een zoete stroopsaus, oerham, handgemaakte vlees- en of garnalenkroketten, Camembert uit de oven met noten, verse salade, koude schotel, breekbrood met verschillende dips en sauzen. Dranken op nacalculatie.

    va 32

Er zijn verschillende bijlagen mogelijk. Denk aan handgemaakte kroket, soep, quiche, koffiekaart, etc.

Onderstaande buffetten zijn te reserveren vanaf 40 personen.

  • Watertand

    Een sjiek buffet om uw vingers bij af te likken! Gerookte forel / gerookte zalm / garnalen-toren met cocktailsaus / rettich mayonaise / grove Belgische paté / mini salami / Schwarzwalder Schinken / Limburgse grove mosterd / huisgemaakte rode uien compote / huisgemaakte salades / entrecote aan het stuk / aardappelsalade van de chef / diverse soorten brood / pesto / kruidenboter.

    va 43
  • Drielanden

    Een culinaire wandeling door Nederland, België en Duitsland. Warme Limburgse beenham op het bot / Duitse worst met currysaus / stoofpotje met een vleugje pure Belgische chocolade / aardappelgratin of gebakken aardappeltjes / huisgemaakte salades / diverse soorten brood / kruidenboter.

    va 28
  • Echt Limburgs

    Limburgs zuurvlees / Limburgs kippenpasteitje / gerookte beekforel / aardappelgratin of gebakken aardappeltjes / huisgemaakte salades / diverse soorten brood / kruidenboter / echte Limburgse kauw sjòttel (koude schotel).

    va 28
  • Bourgondisch

    Een prachtig buffet dat zelfs zonder mes en vork gegeten kan worden! Drumsticks / spareribs / grote garnalen met aardappelkorst / breekbrood / pesto / kruidenboter / aardappel bijlage in puntzak / groente snacks met dips / diverse overige groenten.

    va 29
  • Dessert Buffet

    Al onze buffetten kunnen worden uitgebreid met een overheerlijk dessertbuffet bestaande uit chocolademousse / vers fruit van het seizoen / soesjes-chocoladetoren / verse slagroom.

    va 9

Onderstaande barbecues zijn te reserveren vanaf 40 personen.

Elk van onderstaande barbecues wordt compleet met een groene salade / rauwkostsalade / Limburgse koude schotel / gebakken krieltjes met peterselie / pofaardappelen met kruidencrème / stokbrood met kruidenboter / bijpassende sauzen.

Nederlands

Een mooie basis met voor elk wat wils. Niet te veel poespas, maar gewoon een lekker stuk vlees met genoeg bijgerechten.

  • Huisgemaakte hamburger / kruidige speklap / kalkoenspies met spek

    28

Duits

Extra lekker met een vis erbij en overheerlijke groenten van de grill.

  • Duitse grillworst / varkenshaasspies met satésaus / zalm / scampi’s op spies

    29

Belgisch

Voor de echte levensgenieters een sjiek smaakbeleving met alles erop en eraan! Met gevulde gepofte aardappel, gegrilde groenten en maïs-spies van de barbecue.

  • Entrecote aan stuk / lamskotelet / varkensshaslick / zalm / scampi’s op spies

    39

Vegetarisch

Omdat all natural ook overheerlijk is! Ook mogelijk om veganistisch te serveren.

  • Burger (bijv. falafel of bietenburger) / groente spies / Portobello champignons / maïs / champignon spies / gegrilde ananas / zoetzure komkommer salade / tomaat mozzarella / seizoensgroente (bijv. asperge)

    28

Kinderbarbecue

  • Kinderspies en een broodje hamburger van de barbecue.

    14

Verras uzelf en uw gezelschap met een van de door onze chefkok zorgvuldig samengestelde drie- of viergangendiners. Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Prijzen zijn vanaf € 32,- per persoon. Alle diners worden geserveerd met seizoensgroenten en krokante aardappelkroketjes. Het is echter ook mogelijk om in overleg een diner samen te stellen. Neem hiervoor contact met ons op. Als er rekening gehouden dient te worden met eventuele allergieën of dieetwensen, laat het ons dan tijdig weten.

Nederlands

Huisgemaakte bospaddenstoelensoep

*

Kalfsschnitzel met pepersaus of champignonroomsaus

*

Coupe Negresco

Aachener Wald

Schwarzwalder Schink met meloen

*

Gebakken zalm met limoen-dille roomsaus

*
Schwarzwalder kirsch: chocolade taartje met amarena kers, vanille ijs en verse slagroom

Esperanto

Rundercarpaccio

*

Dorade met brood krokant op kruidige pasta met citroen roomsaus

*

Specialiteit v/d kok: huisgemaakte tiramisu

Bois de Preuss (vegan)

Groentetuin op het bord
*
Bloemkoolsoep met peterselie olie
*
Traditionele ratatouille
*
Trio sorbetijs met rood fruit

Vaalser bos

Coquilles
*
Limburgse gebakken forel met geroosterde amandelen
*
Crème Brulée met rood fruit en hazelnoot crumble

Vierlandenpunt

Gerookte eendenborst met vijgencompote
*
Courgettesoep met gerookte zalm
*
Gegrilde entrecote met sjalot-port saus
*
Hangop met appel, peer en speculaas

Neutraal Moresnet

Tomatencarpaccio met pesto of Gemarineerde watermeloen met geitenkaas (seizoen)
*
Kerrie kokossoep
*
Knapzakje Val Dieu met Calvados stroopsaus
*
IJsmacaron met rood fruit

Amikejo

Garnalen cocktail
*
Bloemkoolsoep met spek
*
Tournedos met bearnaisesaus
*
Chocolade trio: chocolade taartje, chocolademousse en Belgisch chocolade ijs