Grenssteen indoor challenge
19311
page-template-default,page,page-id-19311,page-child,parent-pageid-16047,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Grenssteen indoor challenge

Grenssteen indoor challenge

Allereerst wordt u ontvangen met koffie, cappuccino of thee met Limburgse speltvlaai met slagroom. Ondertussen volgt een speluitleg.

 

Vervolgens gaan de teams acht uiteenlopende spellen spelen en kan de grenssteen puzzel in elkaar worden gezet. Het team dat een spel wint krijgt namelijk één puzzelstuk. Tussen de spellen door kunnen extra puzzelstukken gewonnen worden door vragen goed te beantwoorden. Het team dat uiteindelijk als eerste de steen in elkaar heeft staan heeft gewonnen!

 

labyrinth-1738043_960_720

Kosten

Aantal personen: 20 – 40

 

De kosten van de Grenssteen indoor challenge bedragen € 29,50 p.p.

 

De duur van dit programma is
2,5 tot 3,5 uur.

 

Tijdspad: 10 – 17 uur

De spellen

 • Wie ben ik
  U krijgt een helm op met een naamkaartje. U mag vragen stellen die alleen met ja of nee beantwoord mogen worden. Welk team raadt de meeste namen?

 

 • Wiebellabyrint
  Uiterste concentratie en evenwicht is nodig om de bal het middelpunt te laten bereiken.

 

 • Reuze jenga
  Het welbekende spel jenga, alleen met grote bouwstenen.

 

 • 3D snake
  Deze lange slang moet een kubus vormen, maar hoe?

 

 • Word fight
  Ieder teamlid krijgt een hesje met aan de voor- en achterkant een letter erop. Kunt u met uw team zo snel mogelijk het gevraagde woord vormen?

 

 • Kurkschieten
  Haasjes schieten! In alle soorten en maten. Kiest u voor zekerheid of neemt u liever risico? De speltactiek is aan u!

 

 • Grenspaalshuffle
  Welk team verplaatst de grenspaal het snelst van A naar B, door hem eerst uit elkaar te halen en in volgorde van groot naar klein weer goed in elkaar te zetten?

 

 • Drijfzand
  U krijgt een aantal planken en houten blokken tot uw beschikking, kunt u met uw team het drijfzand oversteken?

 

 • Optioneel: bierproeverij (+ €8,00)
  Hoe goed is uw bierkennis? Er worden drie (speciaal)bieren geproefd, waarna er geraden moet worden welk bier er gedronken is.

 

Maak bovenstaand binnenprogramma compleet met een van onze vele culinaire mogelijkheden vooraf, tussendoor of aansluitend aan dit hongerigmakend programma. Denk bijvoorbeeld aan een Drielandenlunch of een Limburgs Buffet, vers bereidt in onze eigen keuken!

DutchEnglishFrenchGerman