Drielandenpunt | Restaurant
16008
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16008,page-parent,page-child,parent-pageid-15959,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Restaurant

In Taverne de Grenssteen kunt u terecht voor een hapje en een drankje, een stukje Limburgse vlaai, ontbijt, lunch of een (à la carte) diner. Het restaurant bestaat uit twee zalen: de jeneverstokerij en het douanedepot, waar een deel van de smokkelhistorie op het Drielandenpunt is terug te vinden.

 

De menukaart varieert van verschillende regionale en bourgondische soepen, salades, belegde stokbroodjes en pannenkoeken tot hoofdgerechten en desserts. Daarnaast kunt u altijd genieten van verschillende regionale bieren van zowel de fles als van de tap.

Wilt u toch ’s avonds komen dineren of genieten van een van de vele buffetten die wij aanbieden, is het mogelijk de Taverne te reserveren. Wij raden u aan tijdig contact met ons op te nemen, zodat we uw avond compleet kunnen maken.

Openingstijden

Het restaurant op het Drielandenpunt, genaamd Taverne de Grenssteen is alle dagen in het jaar geopend (met uitzondering van eerste kerstdag en carnavalsmaandag).

 

Taverne de Grenssteen is een dagzaak. Dit houdt in dat de keuken in principe sluit tussen
17:00 en 18:00 uur.

Ontbijt

Om uw dag goed te beginnen kunt u in de Taverne terecht voor een uitgebreid en luxe ontbijt. Dit ontbijt bestaat uit:

 

– Een ei naar keuze:omelet / spiegelei / gekookt ei / spek en ei

– diverse mini broodjes

– ham en kaas

– jam

– hagelslag

– koffie, thee en jus d’orange

 

Alleen mogelijk met reservering
vanaf 10 personen.

Buffet, barbecue & gourmet

Met groepen van 16 tot 250 personen kunt u genieten van een van onze bourgondische buffetten, barbecues of “de grote pan gourmet”.

 

Lees hierover meer op onze pagina over culinaire mogelijkheden.

À la carte menukaart

Neem vooraf aan uw bezoek alvast een kijkje in onze menukaart.

.